Samsung Galaxy J3 Emerge este anunțat oficial; vine cu display HD de 5 inch și costă 180 dolari

2.896 ori
<b>Samsung Galaxy J3 Emerge este anunțat oficial; vine cu display HD de 5 inch și costă 180 dolari</b>Pe piața americană este introdus astăzi smartphone-ul de buget numit Samsung Galaxy J3 (2017), un terminal ce aduce câteva noutăți pe partea hardware comparativ cu modelul de anul trecut, dar și un design puțin actualizat. Prețul acestui handset este de

După o serie de leak-uri și o certificare FCC bifată, iată că smartphone-ul Samsung Galaxy J3 Emerge debutează astăzi oficial pe piața din SUA prin intermediul operatorului AT&T. Produsul poate fi achiziționat la liber pentru suma de 180 dolari și comparativ cu varianta de anul trecut se remarcă câteva nouăți în zona hardware, dar și un design puțin actualizat.

Samsung Galaxy J3 2017

Primim de această dată un display de 5 inch cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core Exynos 7570 de 1.4 GHz și 1.5 GB memorie RAM. De asemenea, avem și 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD pentru carduri de până la 256 GB, o cameră frontală de 2 megapixeli, iar pe spate un senzor foto de 5 megapixeli însoțit de bliț LED.

Samsung Galaxy J3 Emerge aduce o baterie de 2600 mAh ce poate fi înlocuită rapid la nevoie și la nivel software primim Android Nougat cu funcția multitasking ce ne permite rularea a două aplicații simultan pe ecran. Telefonul oferă conectivitate 4G LTE și din punct de vedere al dimensiunilor aflați că acesta cântărește 147 grame și măsoară 8.6 mm în grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×