Samsung Galaxy J7 (2017) debutează în Coreea de Sud, în varianta cu cameră singulară deocamdată

6.830 ori
<b>Samsung Galaxy J7 (2017) debutează în Coreea de Sud, în varianta cu cameră singulară deocamdată</b>Samsung tocmai a anunţat debutul mid-range-ului Samsung Galaxy J7 (2017) în Coreea de Sud, unde colaborează cu operatorul local KT Corp pentru a vinde terminalul. Acest model fusese deja lansat în câteva ţări de pe glob şi îl găseam la comandă şi la..

Samsung tocmai a anunţat debutul mid-range-ului Samsung Galaxy J7 (2017) în Coreea de Sud, unde colaborează cu operatorul local KT Corp pentru a vinde terminalul. Acest model fusese deja lansat în câteva ţări de pe glob şi îl găseam la comandă şi la retaileri de la noi.

Reţineţi că nu este vorba despre acea versiune chineză cu camera duala de J7 (2017) care tot scăpa pe web în ultima vreme. Nu, aici avem un smartphone midrange cu cameră singulară de 13 MP în spate şi frontală cu aceeaşi rezoluţie. Galaxy J7 (2017) optează pentru un ecran Full HD AMOLED de 5.5 inch şi un procesor Exynos 7870, plus 3 GB RAM şi 16 GB stocare. Rulează Android 7.0 Nougat şi vine cu suport pentru Samsung Pay, cel puţin în ţara natală.

Se vrea a fi un fel de Galaxy A5 (2017) Lite dacă mă întrebaţi pe mine. Bateria de 3.600 mAh sună deosebit de bine, mai ales că modelele J precedente şi cele Galaxy A din acest an au făcut furori la baterie deja. În Coreea de Sud Samsung vinde noul venit la preţul de 353 dolari. La noi evoMAG.ro îl are la 1399 lei, cu stoc limitat şi pe albastru sau argintiu. A se remarca faptul că preţurile sunt aproape identice faţă de Coreea de Sud, suma lor fiind undeva la 1.383 lei dacă facem conversia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×