Samsung Galaxy J7 îşi face apariţia la un retailer din Kazahstan, confirmând din nou dotările sale midrange

1.321 ori
<b>Samsung Galaxy J7 îşi face apariţia la un retailer din Kazahstan, confirmând din nou dotările sale midrange</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma vedeam manualul lui Samsung Galaxy J7 apăr&acirc;nd pe web, cu c&acirc;teva detalii despre acest handset. Ei bine, astăzi aflăm că &icirc;n Kazahstan, acest telefon a fost listat &icirc;n oferta unui retailer, cu tot...

Cu câteva zile în urma vedeam manualul lui Samsung Galaxy J7 apărând pe web, cu câteva detalii despre acest handset. Ei bine, astăzi aflăm că în Kazahstan, acest telefon a fost listat în oferta unui retailer, cu tot cu dotările sale.

Cu această ocazie se reconfirma faptul că acesta este un terminal midrange, cu ecran HD de 5.5 inch, Android 5.0 Lollipop la bord şi un procesor Marvel PXA1936 octa core tactat la 1.2 GHz. La bord se afla şi 16 GB stocare, slot microSD, 1.5 GB RAM şi avem o cameră de 13 megapixeli în spate, plus o baterie de 3000 mAh. Pentru selfie-uri beneficiem de o cameră frontală de 5 MP.

Samsung Galaxy J7

Între timp, atât Galaxy J7, cât şi Galaxy J5 sunt aşteptate să debuteze în următoarele săptămâni. J7 ar trebui să aibă şi conectivitate LTE, slot microSD, iar varianta care apare la retailerul kazah e disponibilă doar pe alb. În ultima vreme au apărut şi zvonuri că acest terminal va avea o nouă versiune de TouchWiz, cea de pe Galaxy S6.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×