Samsung înregistrează un design pentru un smartband al viitorului cu display flexibil; vedem schițe extrase din brevet

627 ori
<b>Samsung înregistrează un design pentru un smartband al viitorului cu display flexibil; vedem schițe extrase din brevet</b>Încă un brevet a fost primit de către Samsung în aceste zile, aplicație ce face referire la un purtabil al viitorului ce se bazează pe un display flexibil. Avem parte și de câteva schițe extrase din acest brevet și după cum puteți vedea, terminalul

Brevetele pe care marile nume din industrie le primesc ne oferă o privire asupra viitorului, asta pentru că de cele mai multe ori sunt descrise aici produse cu adevărat inedite. Este și cazul unui purtabil gândit recent de către sud-coreenii de la Samsung pe care îl vedeți reprezentat în schițele de mai jos. Acesta se bazează pe un concept de flexibilitate și mai multe detalii despre ideea Sammy aflați în continuare.

Brevet Samsung

Din descriere aflăm că invenția de față prezintă un device flexibil care vine sub formă de add-on și care se adaugă bazei brățării smart ce poate fi realizată din diferite materiale precum plastic, cauciuc sau metal. Ecranul ar fi capabil să preia forma brățării și poate fi modificat în funcție de dorința utilizatorului pentru afișarea de informații, asta datorită caracteristicii sale de flexibilitate.

Brevet Samsung

Tot aici este menționat că panoul de ecran flexibil va afișa imaginile printr-o interfață similară lui Android ca orice terminal standard și că în ecuație apare un display tactil (TSP). De asemenea, descoperim că în unele situații utilizatorii vor avea posibilitatea de a roti display-ul orizontal pentru afișarea de imagini în format wide.

Brevet Samsung

Este într-adevăr un concept de design îndrăzneț și din păcate nu se știe cât de curând va deveni realitate. Acest Gear Fit al viitorului va fi flexibil și ne va permite iată un nivel mai mare de personalizare grație bazei pusă la încheietură ce poate purta diferite forme și adopta texturi/materiale diverse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×