Samsung Galaxy J7 Prime începe să primească actualizarea la Android Oreo, deşi e vechi de 2 ani

1.256 ori
<b>Samsung Galaxy J7 Prime începe să primească actualizarea la Android Oreo, deşi e vechi de 2 ani</b>Pe neașteptate un dispozitiv mobil vechi de doi ani din portofoliul Samsung și anume modelul J7 Prime este actualizat în aceste zile la Android 8.0 Oreo. Telefonul de față debuta în toamna anului 2016 cu dotări mid-range la pachet și iată

Din seria "nu mă aşteptam ca telefonul să mai primească update vreodată", azi descoperim că Samsung Galaxy J7 Prime a primit actualizarea la Android 8.0 Oreo, deşi este un telefon vechi de 2 ani. Avem detalii despre noul soft şi ce îi aduce în plus mai jos.

Galaxy J7 Prime

Samsung anunţa la început de an prin aplicaţia sa Members că anumite telefoane lansate în 2016 sunt candidate la primirea actualizării la Android Oreo, deşi au debutat cu Marshmallow la bord. Galaxy J7 Prime se număra printre ele şi se pare că promisiunea a fost onorată, el ajungând brusc la Android 8.0 Oreo. O serie de utilizatori au confirmat deja sosirea noului pachet software, care ocupă 1038 MB.

Pe lângă Android Oreo utilizatorii mai primesc şi Samsung Experience 9.5, upgrade-uri de securitate şi de UI, plus alte noutăţi. Avem organizare nouă pentru setări, Play Protect, picture in picture, notification dots, snooze pentru notificări. Primiţi şi Home Screen, Smart View, Samsung Cloud nou, opţiune 2X în player video, tab GIF la tastatură şi opţiunea Dual Messenger. Să nu uităm şi de Autofill API şi administrarea mai bună a bateriei.

Ca de obicei vă invităm în comentarii pentru a ne spune dacă aţi primit actualizarea şi cum vă merge telefonul după aplicarea sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×