Samsung Galaxy S8 şi Note 8 primesc actualizarea la Android Pie şi One UI în România

6.518 ori
<b>Samsung Galaxy S8 şi Note 8 primesc actualizarea la Android Pie şi One UI în România</b>Samsung pare a fi accelerat ritmul actualizărilor pe care le oferă pe terminalele sale, oferind Android Pie şi One UI chiar şi pe modelele mai vechi. Azi aflăm că posesori de telefoane Samsung Galaxy S8 şi Note 8 din România au început să primească cel ma

Samsung pare a fi accelerat ritmul actualizărilor pe care le oferă pe terminalele sale, oferind Android Pie şi One UI chiar şi pe modelele mai vechi. Azi aflăm că posesori de telefoane Samsung Galaxy S8 şi Note 8 din România au început să primească cel mai nou soft.

Vestea vine la doar câteva săptămâni după ce începuse programul de beta testing One UI pe acele device-uri, deci totul a mers foarte rapid. Cu două săptămâni în urmă şi Note 9 primea Pie în România. Până acum avem confirmarea de la un posesor de Note 8 luat de la Vodafone România şi un posesor de Galaxy S8 de la Altex.

Update Android Pie şi One UI pe Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note 8

Actualizarea vine via OTA şi pachetul software ocupa în jur de 1.6 GB. Puteţi să faceţi actualizarea şi via PC prin Smartshare şi să descărcaţi firmware de aici, dar OTA e cel mai sigur. Odată cu update-ul veţi primi nouă interfaţa One UI, axată pe minimalism şi navigarea cu o singură mână, folosind tab-uri şi butoane aflate în treimea de jos a ecranului.

Galeria are thumbnail-uri mai mari, are şi în soi de Recycle Bin, iar S8 şi Note 8 primesc şi un Night Mode, util pentru cei care folosesc telefonul noaptea şi vor să facă şi economie de energie a bateriei. Avem şi meniu nou de multitasking, cu ferestre scrollabile orizontal  şi o reorganizare de opţiuni ale camerei.

Vă aşteptam cu feedback în comentarii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×