Următorul build Android P va aduce opțiunea de schimbare manuală a temelor Light și Dark în Pixel Launcher

982 ori
<b>Următorul build Android P va aduce opțiunea de schimbare manuală a temelor Light și Dark în Pixel Launcher</b>Aflăm astăzi că odată cu un viitor update pentru Android P, Google Launcher le va permite utilizatorilor să facă trecerea rapid de la tema Light la cea Dark printr-o singură apăsare de buton. Detalii despre această opțiune au cei de la

După cum probabil știți, cei de la Google au introdus anul trecut odată cu lansarea terminalelor Pixel 2 și Pixel 2 XL și o temă Dark în Pixel Launcher și zona de setări rapide - temă ce era aplicată automat de către sistem în funcție de background-ul folosit. Acum însă Google are de gând să schimbe puțin lucrurile, urmând a ne oferi posibilitatea de a modifica după bunul plac ce temă este folosită.

Pixel Launcher

Update-ul va sosi odată cu următorul build Android P și ne va permite trecerea de la tema Light la cea Dark oricând dorim. Tema Dark incude iconține negre pentru foldere, o zonă de setări închisă la culoare, cât și un meniu colorat în aceeași nuanță. 

Aparent, funcția va fi inclusă în zona de setări și tot acolo va exista în continuare opțiunea de schimbare automată a temei în funcție de background-ul folosit pe telefon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×