Samsung Galaxy A60 va sosi cu o cameră triplă în spate și scanner de amprente integrat în ecranul de 6.7 inch

878 ori
<b>Samsung Galaxy A60 va sosi cu o cameră triplă în spate și scanner de amprente integrat în ecranul de 6.7 inch</b>Așa cum am auzit anterior, cei de la Samsung plănuiesc să anunțe în fiecare lună câte un smartphone nou din seria Galaxy A - deși la cum se petrec lansările, pare că produsele noi sosesc la câteva săptămâni distanță unul de altul

Așa cum am auzit anterior, cei de la Samsung plănuiesc să anunțe în fiecare lună câte un smartphone nou din seria Galaxy A - deși la cum se petrec lansările, pare că produsele noi sosesc la câteva săptămâni distanță unul de altul. După modelul Galaxy A10 recent dezvăluit îl așteptăm pe Galaxy A60, terminal care astăzi își dezvăluie cele mai interesante dotări hardware de pe listă. 

Galaxy A60

Pe seama unei fotografii ajunse online aflăm că handset-ul urmează a debuta cu ecran uriaș de 6.7 inch, unul de tip Infinity-U cu decupaj în zona superioară, tehnologie Super AMOLED și rezoluție Full HD+. Va avea și cameră triplă în spate cu senzori de 32 + 5 + 8 mpx și o cameră selfie deosebită de 32 megapixeli.

Specificații Samsung Galaxy A60:

  • Display: 6.7 inch AMOLED, FHD+
  • Procesor: Snapdragon 675
  • Memorie: 6 GB RAM + 128 GB stocare / 8 GB RAM + 128 GB stocare
  • Cameră selfie: 32 mpx
  • Cameră spate: 32 + 5 + 8 mpx
  • Baterie: 4500 mAh
  • Altele: scanner de amprente în ecran

Samsung Galaxy A60 va opta pentru un procesor Snapdragon 675, 6 sau 8 GB RAM și 128 GB de stocare flash. Va avea și baterie de 4500 mAh la pachet și scanner-ul de amprente este integrat în ecran. La fel ca și modelele anterior lansate din seria Galaxy A și acesta va adopta o carcasă din material "3D glasstic", adică un policarbonat glossy ce seamănă cu sticla. 

Aparent lansarea acestui device va avea loc pe 19 aprilie în China. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×