Samsung Galaxy Mega 5.8 a ajuns În România, disponibil prin evoMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.848 ori
<b>Samsung Galaxy Mega 5.8 a ajuns În România, disponibil prin evoMAG.ro</b>După ce Samsung Galaxy Mega 6.3 a ajuns în România, este și rândul variantei de 5.8 inch să poposească la noi în țară, de această dată prin evoMAG.ro. Avem de-a face aici cu un terminal dual SIM cu ecran de mari dimensiuni și un preț sub...

După ce Samsung Galaxy Mega 6.3 a ajuns în România, este și rândul variantei de 5.8 inch să poposească la noi în țară, de această dată prin evoMAG.ro. Avem de-a face aici cu un terminal dual SIM cu ecran de mari dimensiuni și un preț sub 2000 de lei.

Dacă vreți, acest model poate fi considerat un mic preview pentru Galaxy Note III, de vreme ce are cam aceeași diagonală. evoMAG.ro îl vinde la prețul de 1.872 lei, iar terminalul anunțat în luna aprilie vine cu o rezoluție de 540 x 960 pixeli, slot microSD, 8 GB memorie internă și 1.5 GB RAM. Device-ul are și o versiune single SIM, nu doar pe cea dual SIM, în cazul în care vă întrebați.

Dotările sale includ conectivitate HSDPA cu viteza de 21 Mbps, WiFi, Bluetooth 4.0 și o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED și captura video Full HD. Procesorul acestui device este unul dual core de 1.4 GHz, iar Galaxy Mega 5.8 rulează Android 4.2.2 Jelly bean. Bateria este una similară cu a lui Galaxy S4, o unitate de 2600 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×