HTC reorganizează filiala sa din SUA, pune accentul pe noile terminale

Autor:  | Publicat în:  HTC 792 ori
<b>HTC reorganizează filiala sa din SUA, pune accentul pe noile terminale</b>Dacă vrei ca un produs să aibă succes, mai ales un gadget atunci trebuie să cucerești piața din SUA. Au învățat asta pe pielea lor producători care vând milioane de unități în țara natală și au un nume necunoscut în State (Huawei). Ei...

Dacă vrei ca un produs să aibă succes, mai ales un gadget atunci trebuie să cucerești piața din SUA. Au învățat asta pe pielea lor producători care vând milioane de unități în țara natală și au un nume necunoscut în State (Huawei). Ei bine, HTC respectă acest trend și își reorganizează filiala americană.

CEO-ul HTC, Peter Chou l-a numit pe Jason Mackenzie șef al HTC SUA , conform Wall Street Journal. Filiala din State a avut probleme în ultimele luni, odată cu plecarea a numeroși oficiali, printre care și CPO-ul Kouji Kodera și vicepreședintele pe comunicații globale Jason Jordan. Le-au urmat șeful pe Asia, Lennard Hoornik și COO-ul Matthew Costello.

Mackenzie, noul șef al HTC SUA a fost imaginea companiei la evenimentele de presă, fiind numit președinte pe vânzări globale anul trecut și ocupându-se de activitatea companiei în America de Sud și de Nord între 2010 și 2011. HTC a creat și un nou segment pentru terminalele de nouă generație, condus de către președintele actual al HTC North America, Mike Woodward. Divizia se va axa strict pe produsele de nouă generație și strategiile de distribuție globală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×