Samsung Galaxy Nexus, acum la precomandă și În Romania! Avem și preț: 2899.99 lei!

2.964 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus, acum la precomandă și În Romania! Avem și preț: 2899.99 lei!</b>în sfârșit a început să miște și piața locală când vine vorba de Samsung Galaxy Nexus, primul telefon Ice Cream Sandwich. Pe handset îl descoperim în opțiunea de precomanda la quickmobile.ro, cu un preț de 2899 lei. &nbsp; E interesant...

în sfârșit a început să miște și piața locală când vine vorba de Samsung Galaxy Nexus, primul telefon Ice Cream Sandwich. Pe handset îl descoperim în opțiunea de precomanda la quickmobile.ro, cu un preț de 2899 lei.

E interesant faptul că telefonul este listat în variante cu 16/32GB memorie internă, după ce chiar Google a exclus varianta de 32 GB de pe lista oficială de specificații. în ce privește o dată clară de sosire a acestui smartphone cu ecran HD în magazinele de la noi, nu avem idee încă, dar decembrie este cel mai probabil etalon pe care îl putem da. și asta pentru că și în SUA terminalul va fi pus în vânzare în jurul datei de 8 decembrie.

Vă reamintim că acest telefon a fost anunțat luna trecută cu mare tam-tam și că este primul care vine dotat cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, primul cu display 720p, iar hardware-ul sau include și 1 GB RAM, o cameră de 5 megapixeli și un procesor dual core de 1.2 GHz TI OMAP 4460. Având în vedere acest preț destul de apropiat de cel al lui iPhone 4S, ce veți alege drept cadou de Crăciun?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×