Samsung Galaxy Nexus are "ferestre de Toyota"? Ecranul său este rezistent la zgârieturi, dar nu prin Gorilla Glass!

2.284 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus are "ferestre de Toyota"? Ecranul său este rezistent la zgârieturi, dar nu prin Gorilla Glass!</b>Să vă explic cum stă treaba cu "ferestre de Toyota"... După ce întreg webul a resimțit șocul veștii că Samsung Galaxy Nexus NU folosește un ecran protejat de tehnologia Gorilla Glass, acum aflăm că ne putem lăsa cheile în același buzunar cu...

Să vă explic cum stă treaba cu "ferestre de Toyota"... După ce întreg webul a resimțit șocul veștii că Samsung Galaxy Nexus NU folosește un ecran protejat de tehnologia Gorilla Glass, acum aflăm că ne putem lăsa cheile în același buzunar cu smartphone-ul, deoarece el este protejat la urma urmei, dar prin altă tehnologie, a unei companii care fabrica ferestre și pentru mașinile Toyota.

Este vorba despre ASAHI Glass și tehnologia Dragontrail, pe care o puteți vedea în acțiune mai jos. Astfel, grijile cu privire la rezistență ecranului primului smartphone cu ecran 720p au dispărut, dar totuși nu ne este foarte clar cât de bine se descurcă același display dacă handsetul este scăpat pe jos. Bănuiesc că vom afla de îndată ce un temerar se va incumenta să trântească telefonul pe asfalt.

Observați în clipul din acest articol că ecranul HD de 4.65 inchi nu prezintă vreo urmă de zgârietură, deci cheile nu fac rău display-ului. Mai e totuși o cale lungă de aici până la a tăia pâine pe ecran, ca în cazul lui ASUS Eee Transformer, care și-a dovedit deja rezistenta la zgârieturi. Voi cum credeți că va reacționa totuși un Galaxy Nexus la o scăpare de la un metru înălțime să zicem?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×