Amazon pregătește smartphone-ul Kindle? Următoarea mutare logică după tableta este telefonul Amazon

1.101 ori
<b>Amazon pregătește smartphone-ul Kindle? Următoarea mutare logică după tableta este telefonul Amazon</b>Dacă Amazon a lansat deja cu mare tam-tam și mari așteptări tableta Kindle Fire, de ce nu ar intra e-tailerul și pe piața smartphone? Android este deja pus la dispoziția sa, un produs este deja pe piață, parteneriatul cu producătorii de...

Dacă Amazon a lansat deja cu mare tam-tam și mari așteptări tableta Kindle Fire, de ce nu ar intra e-tailerul și pe piața smartphone? Android este deja pus la dispoziția sa, un produs este deja pe piață, parteneriatul cu producătorii de componente este asigurat și nu le-ar sta deloc rău celor de la Amazon cu un smartphone dual core cu preț bun în portofoliu.

Analiștii Mark Mahaney și Kevin Chang de la Citi afirma într-un raport recent că toate indiciile duc cu gandul către lansarea unui smartphone Amazon anul viitor. între timp compania pregătește și o nouă tableta, cu diagonală de 10 inchi și va avea cel mai probabil și un urmaș pentru Kindle Fire la anul, cu specificații upgradate și tot cu ecran de 7 inchi.

Speculațiile analiștilor se bazează pe informații provenite din lanțul de furnizori chinezi de componente pentru device-urile Amazon. Se pare că e-tailerul ar apela la Foxconn pentru a dezvolta un telefon, iar producția se va baza pe compania TMS, aceeași care a produs seria de device-uri Kindle. Handsetul va folosi cel mai probabil un procesor TI OMAP 4 și un chip Qualcomm dual mode ce va garanta conectivitate HSPA+/CDMA EVDO.

Prețul estimativ al acestui hardware este de 150 sau 170 de dolari, iar rezultatul va fi un smartphone mid-end, care va putea fi vândut la un preț în jur de 200 până la 300 de dolari.

Urmează încă un hit Amazon?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×