Amazon pregătește smartphone-ul Kindle? Următoarea mutare logică după tableta este telefonul Amazon

1.118 ori
<b>Amazon pregătește smartphone-ul Kindle? Următoarea mutare logică după tableta este telefonul Amazon</b>Dacă Amazon a lansat deja cu mare tam-tam și mari așteptări tableta Kindle Fire, de ce nu ar intra e-tailerul și pe piața smartphone? Android este deja pus la dispoziția sa, un produs este deja pe piață, parteneriatul cu producătorii de...

Dacă Amazon a lansat deja cu mare tam-tam și mari așteptări tableta Kindle Fire, de ce nu ar intra e-tailerul și pe piața smartphone? Android este deja pus la dispoziția sa, un produs este deja pe piață, parteneriatul cu producătorii de componente este asigurat și nu le-ar sta deloc rău celor de la Amazon cu un smartphone dual core cu preț bun în portofoliu.

Analiștii Mark Mahaney și Kevin Chang de la Citi afirma într-un raport recent că toate indiciile duc cu gandul către lansarea unui smartphone Amazon anul viitor. între timp compania pregătește și o nouă tableta, cu diagonală de 10 inchi și va avea cel mai probabil și un urmaș pentru Kindle Fire la anul, cu specificații upgradate și tot cu ecran de 7 inchi.

Speculațiile analiștilor se bazează pe informații provenite din lanțul de furnizori chinezi de componente pentru device-urile Amazon. Se pare că e-tailerul ar apela la Foxconn pentru a dezvolta un telefon, iar producția se va baza pe compania TMS, aceeași care a produs seria de device-uri Kindle. Handsetul va folosi cel mai probabil un procesor TI OMAP 4 și un chip Qualcomm dual mode ce va garanta conectivitate HSPA+/CDMA EVDO.

Prețul estimativ al acestui hardware este de 150 sau 170 de dolari, iar rezultatul va fi un smartphone mid-end, care va putea fi vândut la un preț în jur de 200 până la 300 de dolari.

Urmează încă un hit Amazon?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×