Telefon dual SIM LTE - iată că e posibil, prin modelul ZTE MT73

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.586 ori
<b>Telefon dual SIM LTE - iată că e posibil, prin modelul ZTE MT73</b>Dacă ați simțit vreodată că un telefon este inedit sau incredibil de nou, pesemne că acest model este produs în Asia. Este și cazul inovatorului ZTE MT73, care are atuul faptului că este un dual SIM cu suport LTE. Nu cunosc vreun alte device cu...

Dacă ați simțit vreodată că un telefon este inedit sau incredibil de nou, pesemne că acest model este produs în Asia. Este și cazul inovatorului ZTE MT73, care are atuul faptului că este un dual SIM cu suport LTE. Nu cunosc vreun alte device cu asemenea dotări, deci e posibil ca acesta să fie primul, când vine vorba de opțiuni de conectivitate.

Descoperit de către cei de la Engadget la standul China Mobile de la Mobile Asia Congress, acesta este un telefon Android bazat pe un chipset MediaTek. Acesta din urmă oferă atât suport TD-LTE, cât și TD-SCDMA, GSM și dual SIM. Din păcate, TD-SCDMA este o tehnologie proprietară a operatorului China Mobile, deci nu vom vedea acest device prea curând în Europa sau SUA.

MT73 este deocamdată în faza de prototip și vine cu Android 2.3.4, care rulează datorită unui procesor de 800 MHz, însoțit de 1 GB RAM și un display LCD de 4.1 inchi, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli. Dotările acestui telefon mai includ o cameră de 5 megapixeli, o cameră frontală VGA și o baterie de 1100 mAh. Din păcate, handsetul rămâne un ZTE în sinea sa, deci calitatea materialelor este neimpresionanta și feelingul de ieftin predomina.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×