Samsung Galaxy Nexus, mai ușor de rootat ca oricând cu Superboot v2

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.293 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus, mai ușor de rootat ca oricând cu Superboot v2</b>S-a vorbit mult despre Samsung Galaxy Nexus în ultimele zile și nu neapărat de bine... ei bine aflați că acum acest smartphone poate fi rootat cu ușurință, indiferent dacă sunteți utilizatori Windows, Mac sau Linux și asta prin soluția...

S-a vorbit mult despre Samsung Galaxy Nexus în ultimele zile și nu neapărat de bine... ei bine aflați că acum acest smartphone poate fi rootat cu ușurință, indiferent dacă sunteți utilizatori Windows, Mac sau Linux și asta prin soluția Superboot v2.

Rețineți că acest material este adresat celor care știu ce fac atunci când umbla la codul unui terminal Android. Vorbesc despre aceste persoane pentru care rootingul și flashingul nu sunt limbi străine! în ce privește noul Superboot, creație a lui Paul O'brien aka Modaco, acesta permite rootingul lui Galaxy Nexus fără pic de probleme și va oferi privilegii de superuser pe acest device.

Utilizatorii Windows trebuie doar să extragă fișierul ZIP Superboot, să aducă telefonul Galaxy Nexus în mod bootloader și să îl conecteze via USB la PC, pentru că apoi să dea dublu click pe fișierul BAT. Utilizatorii OS X și Linux au parte de un proces mai complicat, ce implică comenzi din terminal, dar instrucțiunile complete le găsiți pe forumul MoDaCo, dacă v-am făcut curioși. Rețineți că rootingul se realizează doar pe telefoanele care au fost deja deblocate la nivel de bootloader.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×