iPhone rezistent la apă prin intermediul stratului superhidrofobic Never Wet (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.044 ori
<b>iPhone rezistent la apă prin intermediul stratului superhidrofobic Never Wet (Video)</b>Dacă am stârnit invidia posesorilor de iPhone atunci când am scufundat un Xperia Active într-un bol cu apă, ei bine posesorii de terminale Apple pot și ei să facă acest experiment, dar doar dacă aplică un strat protector handsetului lor. Este...

Dacă am stârnit invidia posesorilor de iPhone atunci când am scufundat un Xperia Active într-un bol cu apă, ei bine posesorii de terminale Apple pot și ei să facă acest experiment, dar doar dacă aplică un strat protector handsetului lor. Este vorba despre un spray chiar, superhidrofobic, care va ține lichidele departe de părțile vitale ale telefoanelor și nu numai.

știți probabil că Apple nu repara sub garanție iPhone-urile care au "decedat" din cauza contactului cu apa. Ei bine, acum aveți un strat protector, mulțumită tehnologiei Never Wet. în clipul din acest articol vedeți un iPhone 3G scufundat în apă timp de 30 de minute și care funcționează fără probleme. Secretul este acel strat izolator aplicat pe handset și care permite totuși inputul cu ajutorul ecranului touch. Minunat, nu-i așa?

Ideea din spatele acestui strat protector vine de la Ross Nanotechnology, compania care a creat Never Wet. Orice componentă electronică sau orice gadget poate fi protejat astfel și în clip mai vedem și un calculator de buzunar și o placa de bază care sunt scufundate în apă fără probleme. Device-urile supuse tratamentului Never Wet rămân protejate timp de un an și se pare că această tehnologie le apară și de bacterii, îngheț, coroziune și multe altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×