Samsung Galaxy Nexus rootat Înainte de lansare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.277 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus rootat Înainte de lansare</b>Deși Samsung Galaxy Nexus nici nu a fost lansat încă, iată că există norocoși care nu numai că au terminalul în teste, ba chiar au și șansa să se joace cu software-ul său. Astfel, aflăm că smartphone-ul a fost rootat, inițiativa...

Deși Samsung Galaxy Nexus nici nu a fost lansat încă, iată că există norocoși care nu numai că au terminalul în teste, ba chiar au și șansa să se joace cu software-ul său. Astfel, aflăm că smartphone-ul a fost rootat, inițiativa aparținând celor de la MoDaCo.

Vă reamintim că Samsung Galaxy Nexus este primul telefon Android 4.0 Ice Cream Sandwich, pe care îl așteptăm și în România la vânzare prin operatorii și retailerii locali. Telefonul a făcut valva nu doar prin faptul că este primul cu Android 4.0 la bord, ci și pentru că este primul handset la nivel internațional care vine cu un ecran 720p HD.

Experții în ale software-ului au afirmat că rootarea lui Galaxy Nexus a fost foarte simplă, ceea ce s-a spus la momentul lansării și despre Nexus One și Nexus S. Pentru a putea personaliza softul de pe noul Nexus a fost nevoie de o metodă numită Superboot, care este foarte user-friendly. Nu este nevoie de flashing al partițiilor, sau de modificarea ROM-ului de bază în vreun fel. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să booteze imaginea disponibilă și telefonul face autoroot.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×