Samsung Galaxy Note 10.1 confirmat pentru MWC 2012? Un Galaxy Tab 10.1 cu stylus?

1.228 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10.1 confirmat pentru MWC 2012? Un Galaxy Tab 10.1 cu stylus?</b>La prima vedere am putea crede că în imaginea de mai jos s-a strecurat o greșeală, deoarece ea menționează o prezentare a lui "Galaxy Note 10.1" în cadrul evenimentului destinat dezvoltatorilor de la MWC 2012. Ei bine, se pare că am putea vedea o...

La prima vedere am putea crede că în imaginea de mai jos s-a strecurat o greșeală, deoarece ea menționează o prezentare a lui "Galaxy Note 10.1" în cadrul evenimentului destinat dezvoltatorilor de la MWC 2012. Ei bine, se pare că am putea vedea o nouă versiune de Galaxy Tab 10.1, una bazată pe stylus, luând în calcul nu numai imaginea de mai jos, ci și încă o informație pe care o aflați în următoarele rânduri.

Cei de la The Verge au primit informația că există un anunț postat de Samsung care caută actori tineri pentru o reclamă la "Galaxy Note 10.1", întărind bănuiala că ni se pregătește un Note supradimensionat. Trebuie să recunosc că stylusul S-Pen și toate tehnologiile adiacente au reprezentat o idee excelenta și funcționau perfect pe Galaxy Note. Pe o tabletă mai mare lucrurile vor sta cel puțin la fel de bine zic eu și pot spune chiar că Samsung a reușit cu S-Pen ceea ce HTC nu a reușit cu tehnologia Scribe - să ușureze munca celor care chiar se bazează pe un stylus și prefera să lucreze din mers.

Conform anunțului pentru castingul reclamei, clipul va include un tânăr care va înregistra, edita, face fotografii și editare foto/video/text. Imaginați-vă o astfel de tabletă care să permită editare multimedia la un nivel superior celui cu care este obișnuit consumatorul... Sună bine, nu-i așa? Sunteți totuși gata să folosiți un stylus pe o tabletă de mari dimensiuni sau nu va prinde acest aspect la un device care în mod tradițional se ține cu 2 mâini?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×