Android 5.0 Jelly Bean ar putea sosi În trimestrul 2 al acestui an, afirmă specialiști taiwanezi

1.147 ori
<b>Android 5.0 Jelly Bean ar putea sosi În trimestrul 2 al acestui an, afirmă specialiști taiwanezi</b>Specialiști din Taiwan citați de Digitimes afirmă că adoptarea lui Android 4.0 a fost sub așteptări pentru Google, care acum se grăbește să creeze urmașul acestei platforme. Se pare că Android 5.0 va sosi în trimestrul 2 al acestui an, conform...

Specialiști din Taiwan citați de Digitimes afirmă că adoptarea lui Android 4.0 a fost sub așteptări pentru Google, care acum se grăbește să creeze urmașul acestei platforme. Se pare că Android 5.0 va sosi în trimestrul 2 al acestui an, conform acelorași surse asiatice.

Odată cu sosirea lui Windows 8 în trimestrul 3 al acestui an Google ar putea începe să aibă probleme, deoarece există posibilitatea ca tabletele Win 8 să fie mai atractive pentru public decât cele Honeycomb sau Ice Cream Sandwich. Aici cheia ar fi Jellybean, următorul Android, care ar putea crește atractivitatea platformei Android pentru utilizatorii de tablete. Se pare că Google ar vrea să optimizeze încă o dată experiența de utilizare pe tablete cu Android 5.0, deci îl vedem că un soi de urmaș direct pentru Honeycomb, care va învăța din greșelile predecesorului.

în plus, aflați că gigantul motoarelor de căutare vrea să integreze funcții Chrome în noul OS sau chiar să treacă la configurații dual OS, astfel că producătorii de hardware ce vor vinde device-uri cu Windows 8 vor oferi si opțiunea de a boota din Android 5.0. Se va putea face trecerea de la noul Android la noul Windows și viceversa fără a închide PC-ul, din câte afirma taiwanezii. Google ar dori să intre și pe piața notebook și netbook cu Jelly Bean, dar deocamdată ar fi bine să se ocupe de experiență pe tablete, care încă lasa de dorit în comparație cu iOS 5, de exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×