Samsung Galaxy Note 10 ar fi primit din greşeală actualizarea la Android 10 în varianta stabilă

4.751 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 ar fi primit din greşeală actualizarea la Android 10 în varianta stabilă</b>Am tot scris despre sosirea lui Android 10 pe modelele Galaxy S10, confirmată deja în UK, Polonia, Germania, Coreea de Sud, dar cumva Note 10 parcă a fost neglijat. Atenţie, e vorba despre varianta stabilă de software aici, cea finală cu One UI 2.0. Azi a

Am tot scris despre sosirea lui Android 10 pe modelele Galaxy S10, confirmată deja în UK, Polonia, Germania, Coreea de Sud, dar cumva Note 10 parcă a fost neglijat. Atenţie, e vorba despre varianta stabilă de software aici, cea finală cu One UI 2.0. Azi aflăm că cel puţin un utilizator a primit update-ul şi pe Note 10.

Mai interesant e că ar fi vorba despre o eroare a celor de la Samsung, care au oferit actualizarea prea devreme şi din greşeală. E vorba aici despre o versiune deblocată de telefon din Canada, care a ajuns cumva în reţeaua operatorului din Belarus MTS. Nici un alt utilizator din Canada sau Belarus nu a mai primit pachetul software cel nou şi mai mult decât atât, nu are loc nici vreun beta în acele ţări.

Samsung Galaxy Note 10 ar fi primit din greşeală actualizarea la Android 10 în varianta stabilă

Citim pe Reddit că respectivul norocos a primit un pachet software de 2 GB pe 30 noiembrie pe al său Note 10 şi s-a trezit cu One UI 2.0 şi Android 10. Nu se înscrisese în beta şi tot ce poate confirma e că acum cititorul de amprente merge mult mai bine. Ca idee, Note 10 e încă în faza de beta 3 la Android 10, în vreme ce Galaxy S10 ajunsese la Beta 7 înainte să îi vina versiunea stabil.

Teoretic mai avem de aşteptat ceva pentru modelul cu stylus, dar astfel de scăpări ne dau speranţă că până la final de an vine şi noul soft pe cel mai bine dotat model Galaxy. Actualizarea aduce noi gesturi de navigare, icon de cititor de amprente în lockscreen, un Dark/Night Mode evoluat, Digital Wellbeing nou şi mai multe grafice de consum pentru baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×