Samsung Galaxy Note 10+ 5G debutează în România, la Orange și Vodafone

2.032 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10+ 5G debutează în România, la Orange și Vodafone</b>După ce Galaxy S10 5G a debutat pe 5 noiembrie, exclusiv la Orange România, fiind primul telefon 5G al companiei lansat în România, iată că acum Samsung mai aduce încă un telefon 5G la noi în țară. De această dată

După ce Galaxy S10 5G a debutat pe 5 noiembrie, exclusiv la Orange, fiind primul telefon 5G al companiei lansat în România, iată că acum Samsung mai aduce încă un telefon 5G la noi în țară. De această dată e vorba despre Samsung Galaxy Note 10+ 5G, care va fi curând disponibil spre achiziție prin intermediul operatorilor Orange și Vodafone.

Note 10+ 5G vine cu un ecran de 6.8 inch, baterie de 4300 mAh și celebrul stylus cu rol de telecomandă la bord. E păstrat și același sistem de camere de pe Note 10+, cu un setup triplu (cameră principală de 12 MP, ultra wide de 16 MP și telephoto de 12 MP), plus un senzor Time of Flight.

Handsetul vine cu procesor Exynos 9825, 12 GB RAM, 256 sau 512 GB stocare și o cameră singulară selfie de 10 MP, decupată ca un orificiu centrat în fruntea ecranului. Are certificare IP68, difuzoare stereo și pune mare accent pe crearea de conținut video, editarea video și Live Focus Video, dar și AR Doodle.

Am testat telefonul în varianta 4G și l-am găsit ideal pentru vloggeri, creatori și editori de conținut. Adăugăm în ecuație și viteze de 1 Gbps prin 5G și deja stăm și mai bine la live streaming și transfer de conținuturi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×