Samsung Galaxy Note 10 primește noi randări de la Ben Geskin, cu decupaj "bulină" în ecran

1.233 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 primește noi randări de la Ben Geskin, cu decupaj "bulină" în ecran</b>Samsung Galaxy Note 10 a avut noi detalii dezvăluite în ultimele 48 de ore, iar odată cu scăpările au apărut și noi randări ale terminalului. Ele provin de la celebrul Ben Geskin, care ne propune un decupaj "bulină" în ecran

Samsung Galaxy Note 10 a avut noi detalii dezvăluite în ultimele 48 de ore, iar odată cu scăpările au apărut și noi randări ale terminalului. Ele provin de la celebrul Ben Geskin, care ne propune un decupaj "bulină" în ecran. Vă reamintesc că Note 10 este așteptat să debuteze în luna august, cu numele de cod "Da Vinci".

Galaxy Note 10

Terminalul ar trebui să vina cu o cameră selfie integrată într-un decupaj bulină, care se regăsește și în noile randări. Note 10 are muchii înguste ale ecranului, margini care sunt foarte curbate. Deși ne așteptam la 4 camere integrate orizontal, se pare că primim doar 3 camere puse în spate vertical pe acest concept. Posibil ca versiunea cu 4 camere sa fie cea Note 10 Pro.

Galaxy Note 10

Camera selfie este singulară, în acel decupaj bulină. Există și o variantă cu cameră duală selfie, tot în acea bulină. Speculațiile abundă și există chiar și teoria unui modul în formă pătrată pentru camera principală. Nu am mai auzit de ceva vreme de noutățile legate de stylus, eventual unul cu cameră duală. Am văzut și o scăpare a capacității bateriei de pe acest phablet, de 4300 mAh.

Așteptăm și randări ceva mai diferențiate pentru Note 10e, Note 10 Pro și Note 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×