Samsung Galaxy Note 10+ este surprins în mâinile unui călător din metrou; Vedem un scurt clip hands-on

1.705 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10+ este surprins în mâinile unui călător din metrou; Vedem un scurt clip hands-on</b>Avalanșa de leak-uri asociate lui Samsung Galaxy Note 10+ continuă și după ce mai devreme vă vorbeam într-un articol pe larg despre toate noutățile aduse de către acest dispozitiv, iată că acum privim asupra unui material video

Avalanșa de leak-uri asociate lui Samsung Galaxy Note 10+ continuă și după ce mai devreme vă vorbeam într-un articol pe larg despre toate noutățile aduse de către acest dispozitiv, iată că acum privim asupra unui material video hands-on. Clipul de câteva secunde a fost surprins într-un metrou din China și vedem acum terminalul fără vreo husă de protecție, ecranul edge-to-edge fiind vedeta desigur.

În cazul de față avem de-a face cu varianta Plus de Note 10, cea care adoptă un ecran generos de 6.8 inch și o cameră selfie integrată în zona superioară sub forma unui decupaj bulină direct în display. Muchiile laterale ale ecranului sunt curbate, iar sus și jos avem margini foarte înguste, reducerea acestora fiind semnificativă dacă e să îl comparăm cu Note 9.

De la Note 10+ așteptăm și o cameră foto cvadruplă în spate, compusă dintr-un setup triplu (12 mpx + 12 mpx telephoto + 16 mpx ultrawide) + un extra senzor, unul 3D Time of Flight. Va avea variante cu până la 12 GB RAM și 512 GB stocare UFS 3.0, stylus S-Pen, cameră selfie de 10 mpx și baterie de 4300 mAh cu încărcare wireless la 20W și încărcare pe fir la 20W.

Lansarea are loc pe 7 august și tot atunci se dă și startul precomenzilor, urmând ca livrările să înceapă din 23 august. Prețul asociat configurației de bază Note 10+ pe plan european ar fi de 1149 euro. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×