Samsung Galaxy Note 10 va avea o baterie mare; Capacitatea sa scapă pe web

1.772 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 va avea o baterie mare; Capacitatea sa scapă pe web</b>Samsung Galaxy Note 10 a înregistrat un număr impresionant de scăpări în ultima vreme, ocazie cu care am aflat că va avea o versiune Pro și una Note 10e. Terminalul are acum și detalii dezvăluite despre baterie

Samsung Galaxy Note 10 a înregistrat un număr impresionant de scăpări în ultima vreme, ocazie cu care am aflat că va avea o versiune Pro și una Note 10e. Terminalul are acum și detalii dezvăluite despre baterie, pe care le disecăm mai jos.

Dacă totul merge că în anii trecuți, phabletul va sosi în luna august, la pachet cu un stylus cu funcții noi. Ei bine, mulțumită celor de la Galaxy Club aflăm și că o nouă baterie Samsung a fost certificată de către Autoritatea Sud Coreană de Certificări, sub numele de model EB-BN972ABU. Listarea nu confirmă totuși 100% identitatea bateriei.

Ce știm e că are o capacitate minima de 4170 mAh și tipică de 4300 mAh, această din urmă fiind cea cu care vom lucra la nivel de specificații. O parte din codul bateriei dă de gol și codul telefonului pe care va ajunge: SM-N972. Totuși el nu a mai apărut până acum și ar putea fi doar în pregătiri.

Pe de altă parte știm codul SM-N971, asociat lui Galaxy Note 10 5G. Acela ar fi un smartphone cu ecran de 6.3 inch, probabil cu 8 sau 12 GB RAM și procesor Exynos 9820 sau Snapdragon 855. Dacă bateria de 4300 mAh e reală, ar fi cea mai mare de pe vreun flagship Samsung până acum.

Ca idee, Galaxy Note 9 are o baterie de 4000 mah, iar Galaxy S10+ una de 4100 mAh.  Am mai văzut aici și liste de dotări pentru Note 10. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×