Samsung Galaxy Note 10 va avea la rândul său o versiune 5G; Apar indicii cu privire la existența sa

754 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 va avea la rândul său o versiune 5G; Apar indicii cu privire la existența sa</b>În ultimele săptămâni au început să apară tot mai multe randări pentru Galaxy Note 10, deşi suntem la luni bune distanţă de debutul său. Terminalul ar trebui să vină prin august şi să adopte o bună parte din dotările lui Galaxy S10

În ultimele săptămâni au început să apară tot mai multe randări pentru Galaxy Note 10, deşi suntem la luni bune distanţă de debutul său. Terminalul ar trebui să vină prin august şi să adopte o bună parte din dotările lui Galaxy S10, cu câteva upgrade-uri evident. Azi aflăm că o versiune 5G de Note 10 este în cărţi, iar dovezile apar mai jos.

Cei de la XDA Developers au făcut săpături în softul de pe Galaxy S10 şi au descoperit indicii despre un device cunoscut sub numele de cod "DAVINCI5G". Ei bine, se pare că în septembrie 2018 zvonacul Ice Universe începuse să posteze informaţii despre un Galaxy Note 10 cu codul "Da Vinci", deci lucrurile se potrivesc. Codul sursă a fost găsit pe Galaxy S10 în versiunea cu procesor Exynos.

Se pare că Note 10 5G va avea un procesor Exynos 9820 la rândul său, la pachet cu modemul 5G Exynos 5100. Încă nu e clar dacă vom vedea o variantă separată 5G faţă de cea 4G, sau dacă suportul pentru conectivitate de generaţie a cincea va fi şi pe varianta standard de device. Ar trebui să existe şi o versiune cu procesor Snapdragon 855 şi modem X50, dar nu avem detalii despre ea încă.

Încă un nume de cod inedit apare în acelaşi kernel şi anume "LUGE". Acest cuvânt e asociat unui sport olimpic, pe bază de sanie şi gheaţă. Nu avem alte detalii aici decât speculaţii că ar fi un nou membru al familiei Galaxy Fold. În ce măsură are legătură cu Olimpiada nu ştim...

Rămâne de văzut ce upgrade-uri mai aduce Note 10, în afară de cele previzibile de design şi cameră. Stylus-ul ar putea primi iarăşi funcţii noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×