Samsung Galaxy Note 3 primește firmware-ul de test Android 4.4.2 KitKat

1.827 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 primește firmware-ul de test Android 4.4.2 KitKat</b>După ce Samsung Galaxy S4 a primit KitKat sub forma unui firmware scăpat pe web, acum e rândul unui release de test pentru Galaxy Note 3. Firmware-ul are versiunea N9005XXUENA6 și a fost oferit spre download de către SamMobile. &nbsp; Aparent acesta...

După ce Samsung Galaxy S4 a primit KitKat sub forma unui firmware scăpat pe web, acum e rândul unui release de test pentru Galaxy Note 3. Firmware-ul are versiunea N9005XXUENA6 și a fost oferit spre download de către SamMobile.

Aparent acesta este unul dintre build-urile finale pentru Galaxy Note 3, deci funcțiile prezente în acesta vor fi în mare prezente și în versiunea finală. Aflăm și că există deja tari în care acest ROM este oferit la nivel oficial, precum Polonia de exemplu. între timp posesorii de Galaxy Note 3 care se simt norocoși și știu să umble cu Odin își pot încerca norocul descărcând pachetul software de aici.

Samsung Galaxy Note 3 primește firmware-ul de test Android 4.4.2 KitKat

Printre modificările aduse de aceste release se număra iconuri albe în zona de notificări, album art fullscreen în lockscreen și un nou shortcut pentru camera în același lockscreen. îmbunătățirea vitezei este și ea menționată în changelog și se remarcă și o creștere a scorurilor în benchmark-uri. Acest software este doar pentru versiunea N9005 a lui Note 3, cea cu procesor Snapdragon 800.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×