Samsung Galaxy Note 3 va rula Android 4.3 din start, primește certificarea DLNA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.187 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 va rula Android 4.3 din start, primește certificarea DLNA</b>După ce am văzut o serie de benchmark-uri în care Galaxy Note III părea a rula Android 4.2.2, iată că de fapt terminalul se va lansa cu Android 4.3 la bord, conform certificării sale oficiale DLNA. &nbsp; Vă reamintesc că acest phablet se va...

După ce am văzut o serie de benchmark-uri în care Galaxy Note III părea a rula Android 4.2.2, iată că de fapt terminalul se va lansa cu Android 4.3 la bord, conform certificării sale oficiale DLNA.

Vă reamintesc că acest phablet se va lansa oficial în dată de 4 septembrie, în cadrul unui eveniment Unpacked asociat IFA 2013. Versiunea sud-coreeana a terminalului este cea care a apărut pe site-ul de certificare DLNA, cu Android 4.3 trecut drept OS. Variantele sunt SM-N900S, SM-N900K și SM-N900L, lansate prin SK Telecom, Korea Telecom și LG Uplus.

Samsung are un mic avantaj aici, de vreme ce nici măcar nou venitele LG G2 și Moto X nu vin cu Android 4.3 din start, ci cu Android 4.2. Din păcate asta e și o veste proastă, deoarece știm cu toții strategia Samsung: atunci când au un flagship cu un anumit OS, release-ul "întârzie misterios" pe restul terminalelor, fie ele și Galaxy S4 sau Galaxy Note II.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×