Sony pregătește un atașament foto de 20 MP cu lentile Carl Zeiss pentru telefoane Android și iOS

2.188 ori
<b>Sony pregătește un atașament foto de 20 MP cu lentile Carl Zeiss pentru telefoane Android și iOS</b>Se pare că Sony vrea nu doar să își transforme telefoanele în DSLR-uri, ci chiar toate telefoanele de pe piață. Cei de la SonyAlphaRumors au descoperit un accesoriu foto pentru terminale Android și iOS, care include un senzor de 20 de megapixeli...

Se pare că Sony vrea nu doar să își transforme telefoanele în DSLR-uri, ci chiar toate telefoanele de pe piață. Cei de la SonyAlphaRumors au descoperit un accesoriu foto pentru terminale Android și iOS, care include un senzor de 20 de megapixeli și lentile de înaltă performanță.

Cu o lună în urma aflam că Sony ar fi pregătit un sistem de lentile Carl Zeiss cu senzor de 20 MP inclus atașat la un telefon și conectat via WiFi sau NFC. Astăzi acel sistem revine în actualitate, sub numele de cod Lens-Camera. Ce vedeți în imagine este un atașament DSC-QX10 și DSC-QX100, acestea nefiind lentile normale. Ele includ un senzor foto, procesor BIONZ, WiFi, NFC și slot pentru carduri SD.

Mecanismul nu vine cu ecran LCD sau control pentru cameră, ci poate fi controlat direct de pe smartphone sau chiar tableta. Sony va lansa două astfel de modele în curând, unul cu senzor RX100MII și lentila Zeiss și altul cu lentila cu xoom 10x și senzor CMOS de 18 megapixeli și 1/2.3 inch. Se pare că veți putea monta sistemul de lentile pe handset sau să îl folosiți separat, cu o aplicație companion disponibilă in Play Store/App Store.

Prețul modelului cu senzor RX100MII ar trebui să fie în jur de 750 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×