Samsung Galaxy Note 3 versiunea Exynos primește și ea actualizarea la Android 4.4.2 KitKat

1.812 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 versiunea Exynos primește și ea actualizarea la Android 4.4.2 KitKat</b>După ce Samsung a oferit actualizarea la Android 4.4.2 pe versiunea Snapdragon a lui Samsung Galaxy Note 3, acum este rândul celei Exynos să aibă parte de același tratament. Noul release aduce câteva schimbări minore de UI, plus îmbunătățiri de...

După ce Samsunga oferitactualizarea la Android 4.4.2 pe versiunea Snapdragon a lui Samsung Galaxy Note 3, acum este rândul celei Exynos să aibă parte de același tratament. Noul release aduce câteva schimbări minore de UI, plus îmbunătățiri de performanță.

O schimbare este faptul că acum iconurile de pe bara de status sunt albe și nu multicolore că pe terminalele Samsung de până acum. în plus, phabletul înregistrează o creștere a performanței în benchmark-uri, iar Samsung a integrat în lockscreen un shortcut către cameră. în plus, acum la playback-ul audio veți vedea album art în full screen.

Android 4.4.2 mai aduce și imprimare wireless, scris mai ușor cu ajutorul gesturilor și utilizare îmbunătățită a tastaturii în mod landscape. Există acum opțiunea de a alege între aplicația de mesagerie stock și cea Hangouts, plus opțiunea de a schimba launcherul default. Actualizarea are loc în etape și poate fi accesată via OTA sau Kies.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×