Prăjeala Samsung! Note 7 rechemat din cauza problemelor cu bateria explozivă; Avem confirmarea oficială şi există şi anulări de comenzi în România

2.242 ori
<b>Prăjeala Samsung! Note 7 rechemat din cauza problemelor cu bateria explozivă; Avem confirmarea oficială şi există şi anulări de comenzi în România</b>Chestiunea modelelor Samsung Galaxy Note 7 care au explodat se complică, Samsung a confirmat problema oficial şi a decis să recheme toate unitățile vândute și nevândute în service unde exită terminale din lotul afectat, urmând ca cei în cauză să pimească

Chestiunea modelelor Samsung Galaxy Note 7 care au explodat se complică, Samsung a confirmat problema oficial şi a decis să recheme toate unitățile vândute și nevândute în service unde există terminale din lotul afectat, urmând ca cei în cauză să primească dispozitive noi, fără această problemă.

10 pieţe vor fi afectate, iar Koh Dong-in şeful secţiunii smartphone Samsung din Coreea de Sud a declarat că regretă aceste neplăceri. El a afirmat şi că rechemările vor afecta pieţe precum Coreea de Sud sau SUA, dar nu şi China, unde bateria este diferită. În ultima săptămână am văzut cel puţin 2 cazuri de modele Note 7 cu baterii ce au explodat când telefonul se afla la încărcat.

BatteryGate

Nu este foarte clar numărul total de modele afectate, dar ştim că la nivel oficial e un procent mic din producţia totală, undeva la 24 de unităţi din 1 milion. Totuşi coreenii merg pe siguranţă, preferând să retragă multe unităţi. Între timp şeful Samsung a declarat că produsele problematice reprezintă mai puţin de 0.1% din întreg volumul vândut până acum.

Rechemarea e abordarea Samsung mai sigură, deşi pur şi simplu înlocuirea bateriei la un service ar rezolva problema. Întârzierile de livrări au apărut deja la nivel global şi va fi tare greu să mai faci rost de un Note 7 probabil în următoarea lună. La nivel local, avem informaţii că au fost anulate şi amânate comenzi şi în România, în cazul Orange pe motive tehnice.

A venit şi rândul Samsung să aibă parte de un "Gate", de această dată un BatteryGate cât se poate de serios.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×