Samsung Galaxy Note 4 e sold out deja la precomenzile din Coreea de Sud

992 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 e sold out deja la precomenzile din Coreea de Sud</b>Se pare că Samsung ar intenționa să contracareze zecile de milioane de unități iPhone 6 vândute deja lansând mai devreme terminalele Galaxy Note 4 și Note Edge. Astfel, deși știam că Note 4 va sosi undeva pe la jumătatea lunii viitoare, iată...

Se pare că Samsung ar intenționa să contracareze zecile de milioane de unități iPhone 6 vândute deja lansând mai devreme terminalele Galaxy Note 4 și Note Edge. Astfel, deși știam că Note 4 va sosi undeva pe la jumătatea lunii viitoare, iată că în Coreea de Sud precomenzile au început deja și terminalul e sold out rapid.

​

Handsetul e programat să fie disponibil în magazinele din Coreea de Sud pe 26 septembrie, adică vineri. înainte de lansarea oficială, 3 operatori din această țară au acceptat precomenzi pentru Note 4, fiecare cu un număr clar stabilit de unități pentru precomanda. Ei bine, toți 3 operatorii anunța că și-au vândut tot stocul dedicat precomenzilor. SK Telekom, cel mai mare operator din Coreea de Sud a avut nevoie de 9 ore pentru a vinde toate unitățile sale.

KT și LG Uplus au realizat aceeași performanța în 3 zile. Precomenzile se desfășurau teoretic între 18 și 25 septembrie, dar s-au oprit destul de rapid din cauza epuizării stocului. Galaxy Note 4 costă în jur de 919 dolari în țara sa natală, fiind aparent cel mai ieftin flagship Note de până acum. Acest model a fost anunțat la IFA 2014 și vine cu un display Quad HD de 5.7 inch, o cameră de 16 megapixeli și un procesor Snapdragon 805 în versiunea internațională.

Coreenii au parte de versiunea locală, cu procesor octa core Exynos 5433.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×