Samsung Galaxy Note 4 e sold out deja la precomenzile din Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  Samsung 868 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 e sold out deja la precomenzile din Coreea de Sud</b>Se pare că Samsung ar intenționa să contracareze zecile de milioane de unități iPhone 6 vândute deja lansând mai devreme terminalele Galaxy Note 4 și Note Edge. Astfel, deși știam că Note 4 va sosi undeva pe la jumătatea lunii viitoare, iată...

Se pare că Samsung ar intenționa să contracareze zecile de milioane de unități iPhone 6 vândute deja lansând mai devreme terminalele Galaxy Note 4 și Note Edge. Astfel, deși știam că Note 4 va sosi undeva pe la jumătatea lunii viitoare, iată că în Coreea de Sud precomenzile au început deja și terminalul e sold out rapid.

​

Handsetul e programat să fie disponibil în magazinele din Coreea de Sud pe 26 septembrie, adică vineri. înainte de lansarea oficială, 3 operatori din această țară au acceptat precomenzi pentru Note 4, fiecare cu un număr clar stabilit de unități pentru precomanda. Ei bine, toți 3 operatorii anunța că și-au vândut tot stocul dedicat precomenzilor. SK Telekom, cel mai mare operator din Coreea de Sud a avut nevoie de 9 ore pentru a vinde toate unitățile sale.

KT și LG Uplus au realizat aceeași performanța în 3 zile. Precomenzile se desfășurau teoretic între 18 și 25 septembrie, dar s-au oprit destul de rapid din cauza epuizării stocului. Galaxy Note 4 costă în jur de 919 dolari în țara sa natală, fiind aparent cel mai ieftin flagship Note de până acum. Acest model a fost anunțat la IFA 2014 și vine cu un display Quad HD de 5.7 inch, o cameră de 16 megapixeli și un procesor Snapdragon 805 în versiunea internațională.

Coreenii au parte de versiunea locală, cu procesor octa core Exynos 5433.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×