Flagshipul Motorola Droid Turbo apare În noi imagini, vine cu dotări mai bune decât Moto X 2014

Autor:  | Publicat în:  Motorola 599 ori
<b>Flagshipul Motorola Droid Turbo apare În noi imagini, vine cu dotări mai bune decât Moto X 2014</b>Teoretic Motorola Moto X 2014 e flagshipul companiei americane, dar se pare că ne pregătim de alt terminal care să preia acest rol. E vorba despre așa numitul Droid Turbo, care a mai fost subiect de zvonuri în ultima vreme și care azi ni se...

Teoretic Motorola Moto X 2014 e flagshipul companiei americane, dar se pare că ne pregătim de alt terminal care să preia acest rol. E vorba despre așa numitul Droid Turbo, care a mai fost subiect de zvonuri în ultima vreme și care azi ni se dezvăluie într-o nouă imagine.

Cei de la HelloMotoHK au publicat fotografii cu acest smartphone high end, care aparent va sosi în exclusivitate prin Verizon. în plus, Engadget afirma că există informații că acest handset va include un display Quad HD, un procesor Snapdragon 805 de 2.65 GHz și o cameră de 20 de megapixeli. în ciuda acestui fapt, numărul de megapixeli și pixeli ai ecranului nu e întotdeauna relevant, de vreme ce și Moto X 2014 oferă o experiență atractivă cu dotări ceva mai puțin impresionante.

A trecut ceva vreme de când Motorola a lansat un terminal cu adevărat high end din seria Droid, deci ne incanta această veste. Observați că avem două blitzuri LED dispuse în părțile laterale ale camerei principale, iar carcasa pare a avea o textură interesantă, care îmi amintește de Droid RAZR și stratul de kevlar pe care îl folosea la sasiul său.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×