Samsung Galaxy S7 primeşte un nou benchmark AnTuTu în varianta cu procesor Snapdragon 820, nu impresionează deosebit

1.323 ori
<b>Samsung Galaxy S7 primeşte un nou benchmark AnTuTu în varianta cu procesor Snapdragon 820, nu impresionează deosebit</b>Am văzut recent un test al lui Samsung Galaxy S7 &icirc;n benchmarkul GeekBench, unde unul dintre subteste avea un scor chiar mai mic dec&acirc;t Galaxy S6. Azi handsetul e trecut prin testul AnTuTu şi nici &icirc;n acesta nu rupe norii. &nbsp; E vorba...

Am văzut recent un test al lui Samsung Galaxy S7 în benchmarkul GeekBench, unde unul dintre subteste avea un scor chiar mai mic decât Galaxy S6. Azi handsetul e trecut prin testul AnTuTu şi nici în acesta nu rupe norii.

E vorba despre varianta cu procesor Snapdragon 820, iar rezultatele benchmarkului au fost partajate de către echipa AnTuTu pe reţeaua de socializare Weibo. Astfel, Galaxy S7 atinge un scor de 125.288 puncte, ceea ce poate părea impresionant, dar nu şi dacă ne amintim că terminalul de referinţă Qualcomm pe care debuta S820 ajungea la 131.648 puncte.

Mai mult decât atât, LeTV Max Pro avea un scor de 133.357 în AnTuTu încă din luna decembrie, deci se poate şi mai bine. Samsung Galaxy S7 are multe în comun cu acest model LeTV (LeEco mai nou), de la ecranul Quad HD la cei 4 GB RAM, Android 6.0 şi evident chipsetul. Evident astfel de concluzii sunt premature, fiind vorba doar de un prototip de Galaxy S7.

Samsung Galaxy S7 primeşte un nou benchmark AnTuTu în varianta cu procesor Snapdragon 820, nu impresionează deosebit

Varianta ajunsă în magazine va fi cea care va primi verdictul real cu privire la putere de procesare şi AnTuTu nu prea mai este un reper oricum, de când versiunea 6.0 a benchmarkului a început să salte scorurile cu mai bine de 10% faţă de cea precedentă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×