Vernee Apollo Lite poate fi cumpărat mâine pentru suma de 199.99 dolari; iată detalii despre promoție!

1.233 ori
<b>Vernee Apollo Lite poate fi cumpărat mâine pentru suma de 199.99 dolari; iată detalii despre promoție!</b>Cei de la Vernee au anunțat recent o campanie de reduceri flash pentru modelele Thor și Apollo Lite, telefoane cu prețuri foarte bune și dotări atractive la pachet. Dacă pentru modelul Thor, vânzările flash au debutat în cursul zilei de ieri, iată că

Compania chineză Vernee a anunțat de curând faptul că modelele Thor și Apollo Lite vor beneficia de prețuri speciale prin intermediul unei campanii de reduceri flash organizate în perioada 4 - 31 iulie. Dacă pentru smartphone-ul Thor, vânzarea flash a debutat în cursul zilei de ieri, iată că pentru modelul mai bine dotat de aici, și anume Apollo Lite -  vânzările vor începe de mâine, de la ora 13:00 (ora României).

Vernee Apollo Lite

Ei bine, în fiecare zi de vineri din perioada mai sus menționată, veți avea șansa de a achiziționa acest produs pentru suma de doar 199.99 dolari, adică fix 815 lei. De asemenea, pentru 10 dolari în plus puteți opta pentru varianta ce aduce la pachet extra și o carcasă de protecție pentru handset, respectiv o folie de protecție pentru ecran.

Vernee Apollo Lite - benchmark

În cazul în care nu reușiți să prindeți unul dintre cele 50 device-uri la prețul de 199.99 dolari, există și posibilitatea de a vă înscrie cu adresa de email în cadrul paginii destinat campaniei Vernee, și astfel obține un voucher de 30 dolari reducere pentru achiziția smartphone-ului ce costă 229.99 dolari. Nu în ultimul rând, Vernee va oferi și o serie de terminale Thor, respectiv Apollo Lite drept premii, dacă lăsați un comentariu pe pagina Vernee.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×