Samsung Galaxy Note II se lansează cu mare tam tam În SUA, producătorul coreean bate recorduri de vânzări

1.320 ori
<b>Samsung Galaxy Note II se lansează cu mare tam tam În SUA, producătorul coreean bate recorduri de vânzări</b>Samsung a avut recent o mică întrunire cu CNET , în cadrul căreia a oferit detalii despre performanțele sale actuale în piața din SUA, iar rezultatele sună fantastic. Toate acestea au venit pe fondul debutului local al lui Samsung Galaxy Note II,...

Samsung a avut recent o mică întrunire cu CNET , în cadrul căreia a oferit detalii despre performanțele sale actuale în piața din SUA, iar rezultatele sună fantastic. Toate acestea au venit pe fondul debutului local al lui Samsung Galaxy Note II, phabletul ajungând în State la pachet cu un concert Kanye West și un eveniment plin de celebrități.

Cât despre vânzări, Samsung Galaxy S III a avut 4 săptămâni de vânzări foarte bune imediat după lansarea lui iPhone 5. Samsung explica această evoluție prin faptul că publicul a așteptat iPhone 5, a fost dezamăgit și a optat imediat pentru noul Galaxy S. Kevin Packingham, chief product officer al Samsung afirma că e șocat de vânzările din State în perioada de după lansarea noului iPhone. Mă aștept ca noi recorduri să fie doborâte în perioada sărbătorilor de iarnă, mai ales cu Galaxy Note II acum disponibil în SUA prin operatori și cu Samsung Nexus 10 care probabil va fi în magazine în maxim o lună.

Samsung Galaxy Note II se lansează cu mare tam tam În SUA, producătorul coreean bate recorduri de vânzări

Bătălia dintre Samsung și Apple e mai strânsă ca oricând, Samsung anunțând profturi trimestriale de 7.4 miliarde de dolari, în vreme ce Apple a obținut 8.2 miliarde. Samsung se laudă și cu 10 milioane de unități Galaxy Note vândute în primele 9 luni după lansarea sa, dar nu e foarte clar ce cifre avem în SUA. J. K Shin, șeful segmentului mobil Samsung are așteptări uriașe pentru Galaxy Note II, prezicând vânzări de 3 milioane de unități în doar 90 de zile. E drept, numărul e impresionant pentru un phablet, dar nu și pentru iPhone 5, care a vândut 5 milioane de unități într-un weekend.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×