Top 10 Smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo în luna iulie

3.512 ori
<b>Top 10 Smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo în luna iulie</b>Așa cum v-am promis anterior, lunar între data de 25 și ultima zi a lunii, vă vom prezenta un Top 10 al celor mai populare smartphone-uri de pe site - modele ce sunt plasate în clasament pe baza unui algoritm special automat ce calculează numărul de

Luna trecută am inaugurat aici la Mobilissimo și o nouă serie de articole, serie prin care vă vom prezenta cele mai populare 10 terminale high-end de pe site pe baza unui algoritm complex și automat. Se au în vedere mai mulți factori, cum este cazul numărului de comparații realizate, numărul de vizualizări, rating-ul, dar și numărul aparițiilor acestor modele în știri. Topul este unul lunar ce va fi publicat între data de 25 și ultima zi a lunii, iar astăzi vă prezentăm situația pe iulie.

  1. OnePlus 3
  2. Huawei P9
  3. HTC 10
  4. Samsung Galaxy S7
  5. Xiaomi Mi 5
  6. LG G5
  7. Samsung Galaxy S7 Edge
  8. Huawei P9 Plus
  9. iPhone SE
  10. Motorola Moto Z

Ei bine, se pare că singurele modificări asupra acestui clasament s-au întâmplat între ultimele 3 poziții. Astfel, dacă luna trecută îl aveam pe locul cu numărul 10 pe Huawei P9 Plus, acum în iulie acesta se ridică până pe locul 8 - phablet de top ce ne-a cucerit pe deplin admirația, obținând o notă de 9.45/10 în cadrul testelor noastre. Avem un ecran luminos, o cameră foto duală ce promite fotografii foarte bună, dar și o captură artistică grație senzorului foto monocrom.

Acest phablet ne mai oferă și conectivitate infraroșu, o baterie cu suport pentru încărcare rapidă ia USB Type-C și o acustică excelentă ce se datorează celor două difuzoare stereo incluse la pachet. 

Pe locul cu numărul 9 cade acum smartphone-ul compact Apple iPhone SE, în timp ce pe ultima poziție îl avem pe Motorola Moto Z. Scăderea popularității sale se poate datora și faptului că acesta încă nu este disponibil comercial pe plan european, fiind vehiculată o lansare în toamnă - moment în care pe piață vor debuta alte modele urmărite de public, cum este cazul lui Apple iPhone 7 și a phablet-ului Samsung Galaxy Note 7.

După cum puteți vedea, restul topului de luna aceasta este identic cu cel din iunie, nefiind regăsite schimbări aici. OnePlus 3 își păstrează poziția de lider, lucru ce se datorează cel mai probabil pachetului său hardware de top, a design-ului premium oferit și al prețului mult mai abordabil de către public, comparativ cu cel purtat de alte flagship-uri ale anului 2016. Un lucru este totuși sigur, și acela că în august vom avea schimbări interesante în cadrul acestui top, odată cu sosirea lui Note 7! 

Între timp am deschis un topic pe Forumul Mobilissimo, unde veți putea afla detalii legate de top-ul tuturor telefoanelor (nu doar high-end) și al tabletelor și ceasurilor smart populate pe site-ul nostru.

Mai jos aveți și o listă a celor mai bune prețuri actuale pentru smartphone-urile din topul pe luna iulie 2016:

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×