Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi smartphone-ul ce inaugurează chipset-ul Snapdragon 836 (Zvon)

1.791 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi smartphone-ul ce inaugurează chipset-ul Snapdragon 836 (Zvon)</b>Din ce în ce mai multe leak-uri asociate lui Samsung Galaxy Note 8 ajunge în mediul online și pe lângă randări avem și detalii despre dotările posibile pe care le vom vedea la bordul acestui phablet echipat cu stylus S-Pen. Aparent, produsul de

Noi zvonuri referitoare la phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 ajung astăzi în online, o zi în care aflăm detalii despre pachetul hardware ce ne va fi oferit pe device. Aparent, se va face trecerea la un procesor Qualcomm Snapdragon 836 cu 8 nuclee tactate la 2.5 GHz, chipset care ulterior va fi regăsit și pe alte terminale precum LG V30 și Google Pixel 2, respectiv Google Pixel XL 2 ceva mai târziu în toamnă.

Acest procesor încă nu a fost anunțat oficial, dar lansarea nu este imposibilă mai ales ținând cont de faptul că și Snapdragon 820 a primit ulterior o variantă actualizată cunoscută drept Snapdragon 821. Prin implementarea acestei soluții CPU, Samsung le-ar oferi consumatorilor un motiv în plus pentru achiziționarea lui Note 8, chiar dacă creșterea performanțelor nu va fi chiar uriașă în raport cu SD835 regăsit acum pe Galaxy S8 și S8+. 

Pe Note 8 îl mai așteptăm cu display Infinity de 6.3 inch și raport 18.5:9 și cu un scanner de amprente clasic și nu unul integrat sub ecran precum dezvăluiau unele zvonuri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×