Phablet-ul Xiaomi Mi Note 3 ar putea sosi cu procesor Snapdragon 836 (Zvon)

2.299 ori
<b>Phablet-ul Xiaomi Mi Note 3 ar putea sosi cu procesor Snapdragon 836 (Zvon)</b>Se pare că nu doar Samsung Galaxy Note 8 va opta pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 836, ci și phablet-ul Xiaomi Mi Note 3. Această veste ajunge astăzi online sub forma unui zvon și aparent așteptăm ca debutul să aibă loc undeva

Potrivit unor zvonuri recent sosite din China se pare că nu doar Samsung Galaxy Note 8 se va bucura de noul procesor Qualcomm Snapdragon 836, ci și phablet-ul Xiaomi Mi Note 3. De asemenea, nu este exclusă posibilitatea ca acest chipset să ajungă și pe succesorul lui Xiaomi Mi Mix, terminal a cărui lansare a fost confirmată de către compania asiatică pentru undeva în trimestrul 4 al acestui an.

După cum bănuiți, Snapdragon 836 nu va marca un salt uriaș la capitolul performanță în raport cu actualul Snapdragon 835, fiind vorba doar de o frecvență ceva mai ridicată în cazul noului chipset. Detalii despre capabilitățile acestui procesor încă neanunțat nu au fost dezvăluite până la ora actuală, dar până maxim luna viitoare ar trebui să avem măcar o confirmare oficială.

Revenind la Xiaomi Mi Note 3, ne așteptăm ca telefonul să păstreze un design la fel de arătos precum al predecesorului - așadar un corp unibody cu ramă metalică, spate din sticlă curbată și display curbat spre margini. O baterie generoasă se va afla la pachet și Android 7.0 Nougat va rula aici. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×