Samsung Galaxy Note 9 ar fi cunoscut la nivel intern sub numele de cod "Crown"

4.243 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar fi cunoscut la nivel intern sub numele de cod "Crown"</b>Ne aflăm la un an distanță de lansarea lui Samsung Galaxy Note 9, dar sud-coreenii au demarat deja programul de dezvoltare al noului phablet. Produsul ar fi cunoscut sub numele de cod "Crown" la nivel intern după cum ne dezvăluie astăzi

Cu toate că mai avem de așteptat un an până la debutul phablet-ului Samsung Galaxy Note 9, se pare că sud-coreenii deja au dat startul programului de dezvoltare și research. Astăzi aflăm că la nivel intern noul terminal este cunoscut sub numele de cod "Crown", informație ce provine pe seama unui raport sud-coreean.

Ne mai este comunicat și faptul că un distribuitor local de componente care a dorit să rămână anonim, va începe livrarea de componente pentru producția pilot a lui Galaxy Note 9 chiar din trimestrul 1 al anului 2018. Telefonul va opta aparent pentru același ecran Infinity Display de 6.3 inch și pentru un pachet hardware similar, noutatea urmând a fi reprezentată de procesorul Snapdragon 845.

Vom avea și îmbunătățiri ale stylus-ului S-Pen, dar și noutăți pentru camera duală din spate. Așadar sunt mari șanse ca design-ul noului telefon să nu se schimbe foarte mult comparativ cu actualul model, fiind însă așteptate modificări precum repoziționarea scanner-ului de amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×