Samsung Galaxy Note 8 își afișează camera duală într-o serie de fotografii reale!

2.380 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 își afișează camera duală într-o serie de fotografii reale!</b>Este vremea pentru un nou leak marca Samsung Galaxy Note 8, scăpăre care astăzi constă într-o fotografie reală a unui prototip pe care îl privim din spate. Fix aici se află camera duală nu tocmai atractivă, o fereastră ce include atât senzorii foto,

Ultimele zile ne-au adus randări cât și fotografii reale ale unor huse destinate lui Samsung Galaxy Note 8, accesorii ce nu făceau decât să confirme faptul că și acest dispozitiv va adopta un scanner de amprente plasat pe spate într-o zonă greu de atins cu degetul mai ales la o asemenea diagonală. Astăzi vedem noi fotografii cu ce pare a fi un prototip al phablet-ului pregătit de sud-coreeni, imagini postate pe Facebook de către un vietnamez numit Tùng Hà.

Samsung Galaxy Note 8

Și aici ni se prezintă telefonul doar din partea din spate unde avem fereastra camerei foto duale și a bliț-ului LED, alături de scanner-ul de amprente aflat fix în aceeași zonă ca pe Galaxy S8 și S8+. Ținând cont de toate aceste scăpări, este clar că noul phablet din seria Note nu va oferi ceva inedit precum un scanner de amprente integrat în ecran și nici măcar o reamplasare a acestui modul de autentificare.

Husa Galaxy Note 8

Noutatea va fi reprezentată de către camera duală ce va oferi suport pentru efect bokeh și probabil zoom optic 2x. Acesta este unul dintre avantajele oferite de Note 8 în raport cu Galaxy S8, pe listă mai fiind menționate și prezența unui stylus aici și a unei diagonale de 6.3 inch. Posibil să primim un chipset Snapdragon 836 și poate 6 GB RAM. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×