Samsung Galaxy J7 (2017) apare în noi imagini, în aceeaşi versiune cu camera duală în spate de zilele trecute

1.581 ori
<b>Samsung Galaxy J7 (2017) apare în noi imagini, în aceeaşi versiune cu camera duală în spate de zilele trecute</b>La distanță de doar câteva zile de la apariția primelor imagini ce ni-l prezentau pe Samsung Galaxy J7 (2017) într-o variantă echipată cu cameră duală iată că noi materiale de acest tip ajung online. Modulul acela al camerei foto de pe spate ne

Zilele trecute îl vedeam pe Samsung Galaxy J7 (2017) apărând online într-o versiune cu cameră duală în spate, iar azi reapare acel telefon în imagini proaspete. Sunt ceva mai clare acum şi îl vedem ţinut de o persoană şi apoi pus pe o masă.

Samsung Galaxy J7 2017

Mecanismul dual al camerei e similar cu ce văzusem în prealabil, cu 2 senzori foto orientaţi vertical, sub care găsim blitzul LED. Suntem foarte curioşi care smartphone va inaugura totuşi conceptul de cameră duala în rândul modelelor Samsung cu Android. Ar putea fi Galaxy Note 8, Galaxy C10 sau acest Galaxy J7 (2017), o versiune derivată din modelul principal, care va sosi în doar în China.

Samsung Galaxy J7 2017

Nu suntem foarte siguri că terminalul se va concretiza, existând speculaţii că e doar un prototip. Vedem că nou venitul are un corp metalic, panou frontal 2.5D şi un scanner de amprente în butonul Home. Am aflat la ultima scăpare că acest terminal ar trebui să păstreze mai toate dotările originalului, inclusiv ecranul Full HD de 5.5 inch, procesorul Exynos 7870 şi 3 GB RAM.

Nu e foarte clar care e rezoluţia celor 2 senzori foto, dar pariez pe 13 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×