Samsung Galaxy Note 8 în primele fotografii reale! Iată stylus-ul și camera duală!

2.552 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 în primele fotografii reale! Iată stylus-ul și camera duală!</b>Sosesc astăzi și primele fotografii reale cu phablet-ul Samsung Galaxy Note 8, terminal pe care îl așteptăm lansat oficial pe data de 23 august. Două zile mai târziu ar urma să fie dat și startul programului de precomandă, urmând ca în aproximativ

Pentru că ne apropiem de debutul lui Samsung Galaxy Note 8 era de așteptat ca și fotografiile reale cu terminalul să își facă apariția online. Asta primim acum la început de săptămână, 4 fotografii reale ce au fost postat de către Myeverydaytech.com în care handset-ul cu diagonala de 6.3 inch ni se prezintă din față și din spate, etalându-și camera duală și stylus-ul S-Pen de nouă generație în același timp.

Samsung Galaxy Note 8

Se reconfirmă design-ul pe care l-am tot văzut în randări, inclusiv zona camerei duale din spate ce integrează scanner-ul de amprente în aceeași fereastră ce nu pare a ieși cu mult în evidență, așadar protuberanță minimă. Telefonul rămâne la fel de îngust precum Galaxy S8, dar de această dată parcă se optează pentru forme ceva mai pătrățoase și pentru muchii mai ușor curbate ale ecranului.

Samsung Galaxy Note 8

În imagini apare și stylus-ul despre care nu avem nici o informație pentru moment, dar care ar trebui să aducă o actualizare importantă în raport cu varianta de anul trecut. Pe Note 8 îl așteptăm cu 6 GB RAM, procesor Snapdragon 835, cameră duală cu tehnologie Dual-Pixel și cu o baterie de numai 3300 mAh, cu 200 mAh mai puțin decât unitatea regăsită pe modelul Samsung Galaxy S8+. Lansarea are loc pe 23 august și startul precomenzilor se va da aparent pe 25 august!

Samsung Galaxy Note 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×