Samsung Galaxy Note 8 are încă o scăpare de panou protector frontal (fotografii hands-on)

1.975 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 are încă o scăpare de panou protector frontal (fotografii hands-on)</b>Pe lângă protecțiile de ecran destinate lui iPhone 8 pe care tocmai ce vi le-am prezentat în noi fotografii, există iată și accesorii similare pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 8. Acestea reconfirmă design-ul pe care îl așteptăm de la noul device

Continuă scăpările lui Samsung Galaxy Note 8 şi după cele două imagini cu panoul său prezentate cu câteva ore în urmă, apar încă unele, tot de la Slashleaks. În paralel această sursă prezintă şi protecţii pentru iPhone 8, deci pesemne că are un contact în rândul producătorilor de accesorii de gen.

Protectie ecran Samsung Galaxy Note 8

Nu aflăm nimic fundamental nou aici, doar că vedem mai puţine decupaje şi orificii decât ne-am aştepta. Poate şi de aceea scăparea e catalogată doar 67% "legit" pe site-ul sursă. O noutate este că două dintre imagini prezintă protecţii de culoare argintie, semn că şi telefonul va veni în această nuanţă. Până acum am văzut doar protecţii de ecran negre.

Protectie ecran Samsung Galaxy Note 8

Vă daţi seama că un accesoriu argintiu de genul nu se poate aplica pe un Note 8 verde sau albastru, pentru că arată ca naiba. Deci avem două nuanţe confirmate pentru phablet: argintiu şi negru. Simt nevoia să mă întorc iar în timp şi să solicit revenirea acelui verde superb de la Galaxy S6 Edge şi nu cred că sunt singurul. În fine, Samsung ştie mai bine şi aşteptam în continuare acele detalii despre camera duală din spate, care întârzie să scape.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×