Samsung Galaxy Note 8 își dezvăluie imaginile de fundal pe care le va aduce la pachet! Iată-le aici!

4.482 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 își dezvăluie imaginile de fundal pe care le va aduce la pachet! Iată-le aici!</b>Am văzut sute de materiale leak asociate lui Samsung Galaxy Note 8, de la randări, fotografii mai mult sau mai puțin reale, dar și schițe - materiale pe care le-am studiat cap coadă și astfel aflat cum va arăta într-un final noul phablet pe care

Cum debutul smartphone-ului Samsung Galaxy Note 8 se apropie, asta înseamnă că vedem și leak-uri ceva mai diferite decât cele cu care ne-am obișnuit, asta după ce luni la rând am dat peste randări, fotografii mai mult sau mai puțin reale, schițe și tot felul de zvonuri. Astăzi este momentul în care admirăm imaginile de fundal pe care phablet-ul le va oferi la pachet, acele wallpaper-uri ce ne permit personalizarea ecranului de start.

Wallpaper Note 8

Imaginile provin de pe site-ul SamsungVN.com și avem aici 13 imagini cu rezoluție de 2560 x 2560 pixeli care adoptă o temă abstractă și simplistă în același timp. Le puteți vedea pe toate în galeria de mai jos și dacă ar fi să aleg o favorită, atunci aceea ar fi imaginea de mai sus care arată chiar foarte bine.

Vă amintim în același timp că Note 8 va sosi cu un display Super AMOLED de 6.3 inch, cu procesorul Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB RAM și cu o cameră duală în spate capabilă de captură bokeh și zoom optic 2x. Scanner-ul de amprente se va afla tot în spate din păcate și după cum aflam ieri, am putea primi până la 8 variante de culoare pentru carcasa acestui phablet.

Găsiți wallpaper-urile la calitate originală aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×