Samsung Galaxy Note 8 se dezvăluie în 8 nuanţe de culoare, printre care şi Orchid Gray sau un "verde marin"

2.055 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 se dezvăluie în 8 nuanţe de culoare, printre care şi Orchid Gray sau un "verde marin"</b>A venit momentul să vedem și randări ale variantelor de culoare în care phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 va debuta, fiind menționat aici un număr impresionant de 8 nuanțe care mai de care mai arătoase. De la un verde marin complet nou și până

Samsung Galaxy Note 8 se află la aproximativ 2 săptămâni de debut, dar îl vom vedea în magazine de abia în perioada Back to School. Până atunci strângem baierele portofelelor şi ne gândim ce nuanţă să alegem pentru phablet. Şi asta mai ales pentru că 8 variante de culoare tocmai au scăpat pe web.

Culori Note 8

Unele sunt clasice sau previzibile, judecând după precedentele release-uri, altele ne intrigă sau par puţin cam fistichii şi nerealiste. E drept că nu toate culorile vor fi disponibile din prima, cum se întâmplă de obicei cu un flagship, de altfel. Iată cele 8 nuanţe apărute în această scăpare: Midnight Black, Arctic Silver, Orchid Gray/Violet, Coral Blue, Dark Blue, Deep Sea Blue, Pink şi Gold.

Că noutăţi regăsim aici nuanţa roz, cea "Deep Sea Blue", care e mai degrabă un verzui şi "Dark Blue". A se remarca faptul că şi S Pen capătă aceleaşi nuanţe acum, lucru pe care nu îl putem garanta că 100% autentic. În plus nu ştim sigur dacă panoul frontal va fi complet negru ca la Galaxy S8, sau va capăta şi el accente de culoare inspirate de restul corpului.

Dacă ar fi să aleg o culoare preferată de aici ar fi acel verde pe care l-am tot menţionat mai sus, amintind puţin de nuanţa smarald a lui Galaxy S6 Edge... Aflam mai multe pe 23 august, cand e anuntat noul Note.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×