Samsung Galaxy Note 8 primeşte o actualizare software importantă: AR Emoji şi Super Slow Motion disponibile; S9 primeşte Security Patch pe septembrie

5.092 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 primeşte o actualizare software importantă: AR Emoji şi Super Slow Motion disponibile; S9 primeşte Security Patch pe septembrie</b>În această zi de 13 septembrie phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 primește o actualizare software importantă, update ce aduce funcții precum AR Emoji, dar și Super Slow Motion în zona camerei foto. În tandem cu acest update descoperim că și

UPDATE 27-09-2018: Avem confirmarea faptului că actualizarea a ajuns și pe telefoanele Galaxy Note 8 prin intermediul operatorului Vodafone România!

Samsung Galaxy Note 8 a primit astăzi o actualizare software importantă, una care îi aduce printre funcţii faimoasele AR Emoji şi Super Slow Motion. Acesta este un update OTA, care a fost semnalat în Franţa deocamdată. Avem detalii mai jos, dar şi o menţiune despre o actualizare pentru Galaxy S9.

Note 8 primeşte un pachet software de 712 MB cu versiunea de build N950FXXU5CRHA. Prin acesta aveţi parte de Security Patch-ul de la 1 septembrie 2018, dar şi captură Super Slow Motion la 960 FPS. Sunt realizate şi clasicele bug fix-uri şi îmbunătăţiri de stabilitate. AR Emoji, cel inaugurat pe Galaxy S9 ajunge la rândul său pe phabletul de anul trecut. Acesta vă permite să vă transformaţi faţa într-un emoji care chiar seamănă cu voi şi să creaţi şi un pack de emoticoane cu faţa voastră pentru aplicaţiile de mesagerie.

Galaxy Note 8 update

Încă nu e clar dacă Note 8 primeşte şi noua versiune de captură manuală slow mo 720p la 480 FPS timp de 0.4 secunde, care venea pe Galaxy S9 şi S9+ ca update OTA în mai. Posibil să primiţi doar filmarea 720p la 960 FPS pentru 0.2 secunde şi atât. O actualizare similară este aşteptată şi pe Galaxy S8 apropo. Între timp în ultimele 2 ore a fost semnalată şi o actualizare pe Galaxy S9 Şi Galaxy S9+, care le aduce security patch-ul pe septembrie.

Rezolvă vulnerabilităţi critice în softurile Android şi Samsung, publicate aici. Se face via OTA sau cu firmware de la Sammobile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×