Samsung Galaxy Note 8 primeşte o actualizare software importantă: AR Emoji şi Super Slow Motion disponibile; S9 primeşte Security Patch pe septembrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.790 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 primeşte o actualizare software importantă: AR Emoji şi Super Slow Motion disponibile; S9 primeşte Security Patch pe septembrie</b>În această zi de 13 septembrie phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 primește o actualizare software importantă, update ce aduce funcții precum AR Emoji, dar și Super Slow Motion în zona camerei foto. În tandem cu acest update descoperim că și

UPDATE 27-09-2018: Avem confirmarea faptului că actualizarea a ajuns și pe telefoanele Galaxy Note 8 prin intermediul operatorului Vodafone România!

Samsung Galaxy Note 8 a primit astăzi o actualizare software importantă, una care îi aduce printre funcţii faimoasele AR Emoji şi Super Slow Motion. Acesta este un update OTA, care a fost semnalat în Franţa deocamdată. Avem detalii mai jos, dar şi o menţiune despre o actualizare pentru Galaxy S9.

Note 8 primeşte un pachet software de 712 MB cu versiunea de build N950FXXU5CRHA. Prin acesta aveţi parte de Security Patch-ul de la 1 septembrie 2018, dar şi captură Super Slow Motion la 960 FPS. Sunt realizate şi clasicele bug fix-uri şi îmbunătăţiri de stabilitate. AR Emoji, cel inaugurat pe Galaxy S9 ajunge la rândul său pe phabletul de anul trecut. Acesta vă permite să vă transformaţi faţa într-un emoji care chiar seamănă cu voi şi să creaţi şi un pack de emoticoane cu faţa voastră pentru aplicaţiile de mesagerie.

Galaxy Note 8 update

Încă nu e clar dacă Note 8 primeşte şi noua versiune de captură manuală slow mo 720p la 480 FPS timp de 0.4 secunde, care venea pe Galaxy S9 şi S9+ ca update OTA în mai. Posibil să primiţi doar filmarea 720p la 960 FPS pentru 0.2 secunde şi atât. O actualizare similară este aşteptată şi pe Galaxy S8 apropo. Între timp în ultimele 2 ore a fost semnalată şi o actualizare pe Galaxy S9 Şi Galaxy S9+, care le aduce security patch-ul pe septembrie.

Rezolvă vulnerabilităţi critice în softurile Android şi Samsung, publicate aici. Se face via OTA sau cu firmware de la Sammobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×