ASUS ZenFone 5z primeşte o actualizare importantă: îmbunătăţire la nivel de cameră, Security Patch pe iunie şi altele

1.833 ori
<b>ASUS ZenFone 5z primeşte o actualizare importantă: îmbunătăţire la nivel de cameră, Security Patch pe iunie şi altele</b>Cel mai accesibil smartphone cu procesor Snapdragon 845 din România se află la noi în teste în această perioadă și astăzi descoperim că taiwanezii au început distribuirea unui update software destul de important, unul menit să aducă

ASUS ZenFone 5z este cel mai nou flagship aflat în teste la Mobilissimo.ro şi nu mică ne-a fost mirarea să vedem că terminalul a primit o actualizare importantă în ultimele zile. Cel mai accesibil telefon cu procesor Snapdragon 845 din ţară noastra are parte de îmbunătăţiri ale camerei şi cel mai nou Security Patch. Avem detalii mai jos.

Aflaţi din start ca şi noi am aplicat noul pachet software, deci actualizarea e disponibilă inclusiv în România. Soseşte prin metoda over the air şi duce software-ul la versiunea 80.11.37.79. Au loc îmbunătăţiri la nivel de notificări LED, NFC şi albumul foto securizat. Camera lui ZenFone 5z primeşte un upgrade, scăpând de un flicker al ecranului care poate apărea după pornirea sau oprirea capturii video.

ASUS a umblat şi la viteza de focalizare în timpul capturii video, dar şi la calitatea apelurilor video. Terminalul primeşte cu această ocazie actualizarea la Security Patch-ul din 5 iunie 2018, deci este la zi şi cu securitatea. Primim şi îmbunătăţiri la nivel de stabilitate a sistemului de operare şi administrare a consumului. Update-ul este disponibil pentru descărcare automată, iar utilizatorii vor primi o notificare de îndată ce vine.

Altfel, puteţi căuta să faceţi totul manual în zona Settings/System/System Updates. Puteţi şi descarca firmware-ul pe PC şi conecta telefonul la computer pentru a copia softul necesar. Nici urmă de buguri la prima vedere.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×