Samsung Galaxy S8 este actualizat cu un firmware nou, care îi aduce AR Emoji şi captură Super Slow Motion

6.724 ori
<b>Samsung Galaxy S8 este actualizat cu un firmware nou, care îi aduce AR Emoji şi captură Super Slow Motion</b>Descoperim astăzi faptul că și smartphone-ul Samsung Galaxy S8 a bifat o actualizare recentă, update ce aduce telefonului funcția AR Emoji, dar și captură super slow motion. Găsiți în rândurile următoare mai multe detalii despre noutățile

La câteva zile după ce Samsung Galaxy Note 8 a primit o actualizare care îi aduce cel mai nou update de securitate, captură Super Slow Motion şi AR Emoji, e rândul lui Samsung Galaxy S8 să aibă parte de acelaşi tratament. Avem detalii despre update-ul lui S8 mai jos.

Galaxy S8

Pe lângă suportul pentru captura Super Slow Motion, avem şi un security patch pe septembrie 2018. Toate acestea ajung pe Samsung Galaxy S8, împreună cu AR Emoji, care îţi permite să creezi o variantă virtuală a ta folosind o captură a feţei. Această funcţie debuta pe Galaxy S9 în primăvară. Cum dotările lui S8 şi Note 8 sunt destul de similare, era de aşteptat să aibă parte de acelaşi update.

Galaxy S8

Din ce am înţeles funcţionalitatea AR Emoji nu ar fi 1 la 1 cu cea de pe Galaxy S9, ci o variantă mai simplă, care nu face captura si modificarea în timp real. Trebuie să laşi camera să facă poza, apoi să o convertească într-o variantă a ta digitală. Iar conversia e mult mai lentă decât la S9. Apoi puteţi edita cum doriţi avatarul rezultat, cu pălării, ochelari şi alte nebunii.

Samsung Galaxy S8 a avut firmware-ul cel nou confirmat în Germania deocamdată şi sunt sigur că a ajuns şi în România între timp. Cât despre captura Super Slow Motion, mă gândesc că este doar 720p la 960 FPS şi doar 0.2 secunde, nu vreo variantă actualizată 480 FPS la 0.4 secunde, cum a primit Galaxy S9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×