Samsung Galaxy Note 8 primeşte o machetă imprimată 3D, inspirată de scăpările recente (Video)

2.990 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 primeşte o machetă imprimată 3D, inspirată de scăpările recente (Video)</b>Chiar dacă Samsung Galaxy Note 8 e la cel puţin 3-4 luni distanţă de debut, asta nu înseamnă că nu am descoperit deja un hands on cu telefonul. Mă rog, "hands on" e poate mult spus, având în vedere că în clipul de mai jos e manevrată doar macheta acestui

Chiar dacă Samsung Galaxy Note 8 e la cel puţin 3-4 luni distanţă de debut, asta nu înseamnă că nu am descoperit deja un hands on cu telefonul. Mă rog, "hands on" e poate mult spus, având în vedere că în clipul de mai jos e manevrată doar macheta acestui terminal.

Aceasta a fost scoasă la o imprimantă 3D de către designerul Concept Creator, cunoscut pentru randările sale de telefoane nelansate încă. Terminalul a fost creat folosind ca inspiraţie toate scăpările legate de Note 8 de până acum. Inspirat de Galaxy S8, acest terminal este îngust şi vine cu o cameră duala. Scannerul de amprente pare a fi fost mutat şi e fie plasat sub camera, fie integrat în display. Acest ecran ar avea o diagonală de 6.4 inch şi există zvonuri despre o rezoluţie 4K.

Phablet-ul are un slot special pentru stylus lateral, integrează 3 difuzoare şi adoptă acel Infinity Display făcut celebru de Galaxy S8. De remarcat că acest telefon e foarte subţire, chiar şi în comparaţie cu un Galaxy S8 şi S8 Plus. Chiar dacă textura acestei machete nu o arata, vom avea evident un panou din sticlă în spate. Designerul se declară încântat că Samsung nu renunţă la jackul audio de 3.5 mm, deci veşti bune pentru cei care îşi făceau griji în această privinţă.

În zona frontală găsim scannerul de iris, camera frontală şi difuzorul pentru convorbiri. Camera duală nu pare să iasă în relief aici, dar din nou e doar o machetă şi nu chiar cel mai bun punct de reper. Până la următoarea scăpare majoră rămânem cu acest hands on şi cu un design aş zice eu logic şi previzibil, inspirat de S8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×