Samsung Galaxy Note 8 primeşte un design conceptual foarte plauzibil, cu cameră duală inclusă (Video)

6.183 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 primeşte un design conceptual foarte plauzibil, cu cameră duală inclusă (Video)</b>Iată că phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 primește astăzi un concept foarte plauzibil, unul ce ne dezvăluie și prezența unei camere foto duale la pachet. Artistul grafic din spatele acestui terminal mută și scanner-ul de amprente într-un loc ceva mai ușor

Designerul Concept Creator nu lasă să treacă o săptămână fără un concept nou şi de această dată s-a ocupat de Samsung Galaxy Note 8. Terminalul e aşteptat ca succesor al fatidicului Note 7 şi ar putea sosi în august sau septembrie, poate chiar mai devreme.

Samsung Galaxy Note 8 Concept

Creatorul acestui concept vede Note 8 ca extensia logică a lui Galaxy S8, un derivat al acelui flagship. Astfel, avem de-a face cu un phablet cu diagonală de 6.4 inch şi parcă o idee mai pătrăţos decât S8. Vine cu un stylus integrat discret într-un slot special dedicat şi cu o cameră duală în spate. Ideea de "Infinity Display" rămâne la posturi şi ecranul are în continuare colţuri si margini curbate.

Samsung Galaxy Note 8 Concept

O ramă metalică se află între cele două panouri din sticlă şi observăm şi prezenţa unui buton fizic extra lateral, asociat lui Bixby. Butonul Home virtual de pe Galaxy S8 se regăseşte şi aici, iar phabletul pare foarte glossy. Trei difuzoare au fost incluse de Concept Creator de această dată, în locul celui singular de jos, standard pe terminalele Samsung. Sperăm la o stereofonie de calitate.

Samsung Galaxy Note 8 Concept

Stylusul vine acum cu 4096 nivele de presiune şi toate aceste dotări şi funcţii suna plauzibil. Păcat că nu ştim mai multe despre cameră şi apreciem că a fost mutat scannerul de amprente într-o zonă mai comodă. Probabil mai vedem încă 10 concepte de gen până e gata Note 8 cel real. 

Samsung Galaxy Note 8 Concept

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×